MENU: Welkom in de praktijk wat is Reiki Behandeling Cursussen Energetische Facelift Testimonials Tarieven Marina Eleveld Contact Extra activiteiten en interessante websites

Klanten en hun ervaring

Mieke, Schiedam
Vandaag een bijzondere reiki behandeling gehad/ontvangen. Een onrustig lijf en de tranen zaten hoog. Druk op het werk en gevoelsmatig 'los van mezelf'. Na een aantal minuten de handen van Marina boven mijn ogen te hebben gevoeld, drupten zacht de tranen uit mijn ogen, zag ik paarse luchten komen en gaan en werd ik rustig. Dat gevoel is de hele behandeling gebleven. Mijn ademhaling werd en bleef rustig en ik was tevreden met mijzelf. Er kwam een diepe rust over mij heen, voelde mij erg ontspannen...

Ik kan er weer tegenaan en neem mij voor de ontspanningsoefening die ik samen met Marina heb gedaan, elke dag een keer te doen. Om even stil te staan in en bij mijzelf. De haast van mij af te laten glijden en weer bewust en wel overwogen aan de gang te gaan.

Laatst schreef iemand mij:
"Reiki geeft mij rust. Na een drukke periode waarin ik van hot naar her ren, zorgt een reikibehandeling er voor dat ik weer energie voel en tevreden ben met hoe het op dat moment is".

Dita, Harderwijk
Door Marina's behandeling vergeet ik de dagelijkse beslommeringen. Door de ontspanning en rust die de reiki-behandeling mij verschaft voel ik mij steeds weer verkwikt en alert.
Als Marina haar behandeling toepast ervaar ik een grote innerlijke rust, en mijn schouder voelt veel beter. Reiki toegepast door Marina is heel fijn om mee te maken.

Marijke, Rotterdam
Reiki is voor mij een uurtje volledig ontspannen, quality time even alleen voor mezelf.

Peter, Rotterdam
Ontspannen nieuwe energie opdoen in een prachtige omgeving.


TOP^